Skal du indrette nyt kontor? Ideer til din nye perfekte arbejdsplads

Står du at skal udvide kontoret til større lokaler? Eller måske skal du starte et helt nyt kontor op? Der kan være flere grunde til at en ny arbejdsplads skal skabes, men vigtigst af alt er det, at medarbejderne har det godt, hvilket også betyder gode arbejdsforhold, og derfor er det vigtigt at indrette kontoret til de bedste arbejdsforhold man kan levere.

Komfort i fokus

Til indretning af et helt kontor, skal man ofte bruge mere inventar, end man lige regner med. Og selvom det kunne være fristende at spare penge her, så er det ikke altid muligt, da komfort stadig skal være i fokus for at skabe de bedste arbejdsforhold for sine medarbejdere. Komfortable kontorstole der giver god støtte, er vigtige at have, hvor en herman miller kontorstol er en god kandidat. Derudover skal der også findes skriveborde, reoler, lamper osv. Hvis man gerne vil spare lidt penge på indretningen, ville det her være muligt at købe noget genbrug, hvor man sagtens kan finde helt fine møbler mange steder.

Orden hjælper på koncentration

Det gælder måske ikke for alle, men for mange hjælper orden og oprydning på koncentrationen, hvilket over dækker over ens arbejdsplads. Hvis ens bord flyder med skriveredskaber, papir og mapper vil man automatisk blive mere distraheret. Derfor vil papirholdere, mapper osv. være en ide til, at der kan holdes orden på de forskellige borde.

Styrk arbejdsmiljøet

Sidst og ikke mindst er der ikke en effektiv arbejdsplads uden et godt arbejdsmiljø, og derfor er det også vigtigt at tænke på medarbejdernes behov. En kaffe og the maskine er vigtig, men en udvidelse hertil kunne være at sætte et bordfodboldsbord op ved kaffemaskinen. Så ville man kunne give hjernen en pause indimellem, når man lavede kaffe og tage et slag bordfodbold for at få brugt lidt energi og tænkt på noget andet.