Køkkenredskaber du ikke kan undvære

Der findes utallige køkkenredskaber, du kan vælge imellem, når du skal udstyre dit køkken. Nogen er mere uundværlige end andre, og her får du et overblik over tre af de mest brugbare køkkenredskaber, du bør have i dit køkken.

Stegepanden – en alsidig køkkenartikel

En stegepande er et uundværligt redskab i køkkenet, da den kan bruges til at tilberede en lang række retter. Du kan stege kød, grøntsager og pandekager i en stegepande, og med en non-stick belægning er den nem at rengøre. En stegepande med en tyk bund er ideel til at stege kød, da varmen fordeles jævnt, så du undgår, at kødet brænder på. Et låg til stegepanden kan også være praktisk, da det gør det nemt at dække kødet til, mens det steges, så det bevarer saft og smag. Se et udvalg af gode stegepander på gastrobutikken.dk.

Sakse: et (lidt overset) must-have til køkkenet

Du tænker måske ikke så meget over det og betragter mest sakse som noget, der primært bruges til at klippe i papir med. Men faktisk er saksen meget alsidig og kan bruges til en lang række forskellige formål – naturligvis til at klippe diverse emballager op, men også til at skære grøntsager, i forberedelsen af kylling og (ikke mindst!) til at skære pizza. Sakse er et mere end godt alternativ til pizzahjulet – dét er til gengæld unødvendigt.

Røremaskinen bliver uundværlig

Indrømmet, så kan man godt undvære en røremaskine – medmindre du altså først har haft én. Så er den pludselig fuldstændig uundværlig! En røremaskine gør det nemt at gøre en række ting; herunder at piske æggehvider, røre dej og lave andre ting, der ellers kræver en del manuelt arbejde. Der findes røremaskiner i mange forskellige størrelser og prisklasser, så du kan finde den, der passer bedst til dine behov.

Udover de nævnte redskaber findes der selvfølgelig mange andre: Skærebræt, gryde osv…