Hold ugens aftensmad lækker, til den skal nydes

Når folk flytter hjemmefra, bliver der en masse huslige sysler at tage stilling til, nu hvor mor ikke er der til at lave det hele længere. Aftensmaden giver ofte udfordringer, for det at skulle stå ved gryden hver aften er det de færreste, der har energi til. Med tiden lærer folk, der bor alene, at planlægge deres måltider, så de bruger en fridag på at lave en masse mad, de så fryser ned eller lægger på køl.

Skal noget fryses eller blot på køl?

Derved bliver det at lave varme retter hver dag erstattet med at gøre det et par gange om ugen. Nu er spørgsmålet imidlertid, hvordan retterne skal opbevares. Det giver sig selv, at noget skal fryses ned, hvis der går mere end et par dage, før du spiser det – i hvert fald hvis vi snakker om retter, der hurtigt bliver lidt ulækre, fx fisk- og kødretter. Hvilke beholdere kan du så gemme dine madretter i?

Opbevar aftensmaden i condibøtter

Fx kan du gå på jagt efter condibøtter – køb billigt her! Du kan finde lufttætte, fødevaregodkendte og stabelbare condibøtter, der både bidrager til at holde dine rette lækre så længe som muligt og gør det nemt at organisere køleskabet. Udover at hæmme bakteriers vækst gør lufttætheden også, at lugte ikke spreder sig i køleskabet. Dette er nyttigt, når du står med fødevarer, der lugter stærkt.

En verden af condibøtter

Hvis du ønsker at opbevare varme retter forsvarligt, så de holder sig relativt lang tid og ikke kommer til at lugten af hinanden, så vil det være oplagt at finde condibøtter til dit hjem. Du kan finde dem på forskellige former: Nogle af dem er firkantede, andre er runde, nogle er fryseegnede, og nogle er stabelbare. Besøg en sælgers hjemmeside – og bliv sat ind i de forskellige muligheder, som du har.