Guide: Når en dør lukkes, åbnes en ny

Et motto i livet lyder, at når man lukker én dør, vil en anden åbnes. Det samme gælder i dit hjem samt i boligindretningen. Du har helt sikkert en hoveddør, hvor du via den har adgang til dit hjem. Når først du er inde i dit hjem og lukker den, har du højst sandsynligt også andre døre, som forbinder de enkelte rum, som kan åbnes. Der er altså forskel på udvendige og indvendige døre. Måske har du gjort noget ud af at have en hoveddør, som er praktisk og sikker samtidig med, at den ser præsentabel ud. Hvorfor ikke også fokusere på de indvendige døre, så du kan opnå netop den boligindretning, som præsenterer din indretning samt personlige stil bedst?

Kan boligindretning være smukt indvendigt og udvendigt?

Man kan sige om andre personer, at de er smukke indvendigt rent personlighedsmæssigt. Hertil at de samtidig er smukke uden på – udseendemæssigt. En tanke er, at dette ligeledes kan overføres til boligindretning. Med det hentydes til, at man eksempelvis kan købe en indvendig dør, som måske er af god kvalitet samtidig med, at den er flot og passer perfekt ind i din indretningsstil. Klik her hvis du mangler indvendige døre, som kan adskille eller forbinde dine rum. Når man taler boligindretning er pynt og møbler måske noget af det første, man kommer i tanke om. Men materialerne til at opdele rum i et hjem er ligeledes boliginteriør, man kan se nærmere på.

Inspiration til indretning og ruminddeling

Inddeling af rum kan gøres på flere måder – både hvad angår materiale, farver og modeller. Nogle ønsker, at døren lukker helt til. Andre er måske til, at der kommer mere lysindfald og ønsker derfor en dør med glas i. Nogle er måske til træfarvet døre, hvor andre ønsker det neutralt i form af hvid- eller naturfarver. Mulighederne er mange – men valget er dit!