Tid til en stuemake-over? Læs med her

Er du i gang med en flytning, eller er du blot ved at være træt af at kigge på din stue, så lader det til, at denne trænger til en ordentlig make-over. En make-over behøver ikke altid at kræve totalt udskiftning af alt inventar. Nogle gange er det nok, blot at flytte lidt rundt på nogle møbler, og måske tilføje en smule i form af nyt nips eller andet. Du vil her få nogle tips til, hvordan din stue atter kan komme til at skinne, og få et nyt og forbedret look.

Bring frisk liv ind i rummet

En god måde at tilføre lidt nyt liv til en stue, og gøre den mere levende, er ved at investere i levende planter. Dette giver en friskhed til ethvert rum, og bringer straks noget mere farve ind. Hertil hører selvfølgelig nogle flotte og dekorative potter til planter, som virkelig sætter prikken over i’et i din kommende nyindrettede stue.

Lys det op med levende lys

Udover at tilfører liv i form af planter, kan dette også gøres gennem levende lys. Skaf dig nogle fyrfadstager og lanterner, som du kan placere i stuen, så du kan se lyset danse på væggene, når mørket lægger sig udenfor. Er du ikke stor fan af levende lys, eller har småbørn som gør, at det ikke er helt sikkert, kan du også investere i LED-lys, som giver den samme effekt, men opererer på batterier og kan styres med en fjernbetjening.

Tilføj ny i stedet for at erstatte

I stedet for at gå ud og investere i nye møbler, er alt disse mangler ofte bare en ”opgradering”. Din gamle kedelige sofa kan f.eks. hurtigt få nyt liv, ved blot at tilføje nogle nye farverige puder og en lækker plaid. Er du helt træt af den, kan du også vælge at ombetrække den, så den syner helt ny.