Spejle med indbygget lys

Er du også vild med indretning? Og vil du være helt sikker på, at du ser godt ud, inden du smutter ud af døren om morgenen? Så bør du helt sikkert læse med nu! De nye spejle med lys vinder stærkt frem i både boligmagasinerne og i bolighusene, og det er bestemt ikke uden grund. Udvalget af forskellige spejle er enormt og her kan du selv se, hvordan der findes utallige løsninger.

Hvorfor vælge et nyt spejl med lys?

Du tænker sikkert, hvorfor du ikke bare kan have et normalt spejl med et lys ved siden af. Men du kender sikkert også godt de situationer, hvor en træls refleksion fra lampens skær rammer spejlet og forstyrrer billedet. Det kan du let undgå, hvis du køber et spejl, hvor der er indbygget lys. Det fungerer således, at dér, hvor rammen til dit spejl normalt sidder, er der også indbygget lys, som lyser dig helt perfekt op, så du ser et helt skarpt spejlbillede. På samme tid har du også et smukt møbel, som tjener to funktioner.

Fordelene er mange og gode

Med de nye spejle med lys kan du indrette stort set alle dine rum på en nyskabende måde. Du kan kombinere den praktiske funktion i et spejl med den nødvendige funktion af belysning. Du undgår også at skulle balancere med et lys i den ene hånd, når du står med dine makeupbørster i den anden, imens du lægger den perfekte makeup. Og det er ikke kun på badeværelset, at dit nye spejl vil passe godt ind. Der findes spejle i alle mulige forskellige stile. Du kan også hænge et spejl med en kreativ facon op i din entre for at skabe et spændende element i din indretning. Eller du kan købe det klassiske badeværelsesspejl. Det er faktisk kun din fantasi, som sætter grænserne.