Sådan indretter du dit sommerhus

Trænger dit sommerhus til en makeover? Eller er du bare i tvivl om, hvordan du skal indrette det? Så læs med her. Vi vil nemlig komme med en række forslag til, hvad du bør overveje, når du skal indrette dit sommerhus, så det bliver både hyggeligt, behageligt og personligt.

Vælg lokale møbler og pyntegenstande

Hvis du gerne vil give dit sommerhus et personligt præg, kan du med fordel købe nogle genstande, som hører til lokalområdet. Har du eksempelvis et sommerhus i Jammerbugten, fx i Blokhus, Aabybro, Brovst eller Pandrup, kan du vælge malerier, pyntegenstande eller møbler, som kommer fra området. En god måde at finde lokale genstande på, er ved at besøge lokale loppemarkeder. Her kan det være en god idé at holde øje med lokalavisen, da kommende loppemarkeder ofte annonceres her. Herefter er det bare at kigge forbi, og forhåbentlig gøre et godt loppefund, som kan pryde sommerhuset.

Dekorativt brænde

Hvis du gerne vil skabe en sommerhusstemning af hygge og afslapning, kan du overveje at opbevare dekorativt brænde i dit sommerhus. Sommerhuset behøver ikke nødvendigvis have hverken pejs eller brændeovn. Det dekorative brænde vil alene give dit sommerhus et hyggeligt udtryk.

Udendørs køkken

Sommerhuset er et sted, hvor inde og ude ofte smelter sammen. Et udekøkken er derfor en oplagt måde, at indrette sommerhuset på. Du behøver ikke investere i et stort og funktionelt køkken, men kan blot placere en bordplade, en vask og evt. en bålplads og noget køkkengrej, og så har du faktisk lavet et udendørskøkken.

Udendørs bad

Mange sommerhuse ligger tæt ved stranden, og her er det ikke bare hyggeligt, men også yderst praktisk med en udendørsbruser. På den måde kan du hurtigt og nemt få en skylle, efter du har været ude at bade i havet. Et udendørs bad vil uden tvivl tage dit sommerhus til det næste niveau.