Guide til indretning af sommerhuset

Det er skønt at nyde den danske sommer i et hyggeligt lille sommerhus særligt sammen med familien eller venner. Har du lige købt dit første sommerhus eller trænger det gamle sommerhus måske til lidt forandring? Så læs med i denne guide til, hvordan du indretter dit sommerhus.

Find de rette møbler

Hvis man skal starte helt fra bunden, så er det første, man kan gå i gang med at få udvalgt de rette møbler. Her er der forskellige ting at tage stilling til. Inden du går i gang, kan det være en god idé at få fastslået, hvilken stil du ønsker at indrette i. Skal det være rustikt eller idyllisk? Derefter kan du tage stilling til, hvilke møbler der er brug for. En bogreol hvis man læser meget, og et tv-bord hvis man vil lave filmhygge. Et tip her kunne være at indrette med billige loppefund, som både kan give lidt charme til indretning samt spare på budgettet.

Det er også vigtigt med nok sengepladser, når man indretter et sommerhus, hvis man inviterer folk med på ferie der. Her kan køjesenge være en god idé på værelserne eller en sovesofa i stuen til lidt ekstra soveplads. Innovation living er et godt sted at søge inspiration, hvis du vil inkorporere en sovesofa i et sommerhus indrettet med dansk design.

Inspiration fra det lokale

Hvis man gerne vil skabe en autentisk og hyggelig atmosfære, når man indretter sit sommerhus, kan man med fordel drage inspiration fra det lokale område. Bring gerne omgivelserne indenfor, så sommerhuset passer til stedets stemning. Det kunne være planter eller blomster fra området, eller muslingeskaller og fiskenet der kan findes på stranden. Du kan besøge butikker og genbrugsforretninger i den nærmeste by og finde unikke ting fra egnen, der kan bruges i din indretning. Det giver nemlig sommerhuset lidt ekstra feriestemning og hygge.